Betaler du også for meget til din tv udbyder?

Juhuuu der kan være penge at spare, og det er ikke særlig svært at finde ud af hvor meget. Du har garanteret 2-3 favorit tv-kanaler, og så længe du får dem, så behøver du egentlig ikke særlig meget mere. Lyder det rigtigt, så bør du tjekke den nye tjeneste Tvudbyder.nu ud. Her har du mulighed for nemt at lave en søgning baseret på din ynglings tv-kanal, og få listet de mulige tv pakker ud fra pris. Så er det nemt at se hvor meget du egentlig kan spare om året.

tvudbyder
Der er ikke noget bedre end at sidde og se tv… vel? Men hvorfor betale for meget?

Et eksempel kunne være, hvis du godt kan lide at se Discovery Channel. Den dyreste pakke med Discovery Channel koster dig 3962 kr over et halvt år. Den billigste løsning koster dig kun 1374 kr over et halvt år. Nu ved jeg godt, at du måske ikke har den aller dyreste løsning, hvis det er muligt at spare f.eks. 500 kr om året på noget så simpelt at skifte til en anden udbyder af tv, så er det da værd at tage med. De 500 kroner, kan jeg snildt bruges på så mange andre meget sjovere ting (sådan har jeg det i hvert fald).

TVudbyder.nu er en del af en ny og stor sammenligningsportal, hvor du kan sammenligne mobilabonnement, lån, forsikringer, a-kasse, internet og altså sådan noget som tv-pakker. På denne måde gøres det nemt for dig at undersøge om du kan spare nogle penge i din hverdag. Ofte kræver det faktisk ikke særlig meget at spare 500-1000 kr på hvert af disse områder. Hvis du lægger dem alle sammen, så kan familien Danmark ofte spare 5000-10000 kroner hvert eneste år, på lige at bruge nogle få timer på disse punkter.

Til en start kan du i hvert fald lige gå ind og se om du kan spare penge ud fra de simple søgninger. Derefter kan du jo vurdere om du syntes det er værd at have 500 kr mere til sjov og ballade (og sikkert flere steder meget mere), ud fra de enkelte punkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *