En gamer stol er til den seriøse spiller

I dag er gaming stole næsten blevet hvermandseje når det kommer til gamere. Men hvilken gamer stol skal man vælge? Jeg vil ud fra min egen erfaring prøve at gennemgå nogle af de gamer stole jeg har erfaring med.

AKRacing gaming chair

AKRacing er en fed serie af ergonomiske stole, der er designet specielt til gamere og personer, der bruger meget tid foran skærmen. Når man ligesom jeg bruger mange timer foran en computer belaster man ikke kun rygsøjlen, men også håndled, nakke, arme og skuldre. AKRacing stolene sikrer dig en ergonomisk rigtig komfort. De har lavet en god støbning af sædet, der gør, at du føler dig godt tilpas, når du gamer mange timer ad gangen. Du sidder ikke bare godt i deres stole, men de ser også utrolig lækre ud. Det ligner et sæde fra en fed racerbil. Udover gaming, kan stolene selvfølgelig også bruges til mange andre ting som at se Netflix, læse bøger, arbejde osv.

Geekunit Hunter

Geekunit Hunter er super fed gamer stol der tilbyder solid støtte til hele kroppen. Gaming stolen fra Geekunit er udviklet af entusiaster indenfor gaming. Du kan derfor være sikker på, at du får et produkt, hvor der er kælet for detaljen. Geekunits gamer stole er med fokus på eSport, derfor er det god løsning til dig der elsker gaming og skal bruge en god gamer stol. Stolen har ligeledes et super fedt racerbils design, der giver et frisk pust til værelset, hvor den står i. Geekunit kan fås i flere farver. Bl.a. Rød, Sort/Sort, Sort/ /Grøn, Sort/Hvid og Sort/Blå.

Paracon ROGUE Gamer Stol

Hvis du er en dedikeret gamer og elsker seje gamer stole i lækkert design og gode materialer, så er denne stol noget for dig. Rogue gamer stolen har et multifunktionelt armlæn, der kan give dig mange muligheder for at tilpasse stolen præcis til din krop, albuer, arme, og skuldre. Endvidere følger der også fede puder med, så du får en god støtte til lænden og nakken. Paracon Rogue gamer stolen har en sæddebredde på 53 cm, en sæddedybde på 50 cm, og en ryglænshøjde på 82 cm.

Forudsætningerne for en optimal komfort på din gamer stol forbedres jo flere indstillingsmuligheder og jo bedre materialekvalitet stolen er lavet af. Det er dog vigtigt at huske på, at når du sidder så meget ned til daglig, at du også rejser dig op en gang imellem. Selvom vi mennesker sidder meget ned, er vi ikke skabt til at sidde flere timer om dagen. Døjer du generelt med smerter i bevægeapparatet, vil jeg anbefale, at du henvender dig til en fysioterapeut som ved en del om dette område.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *