Gamle penge og nyt lån

Vi har brugt penge i mange hundrede år, nu om dagen er penge dog i stigende grad blevet elektroniske. Det samme gælder lån, som i højere og højere grad bliver taget online. Det er nu blevet så nemt at ansøge om et forbrugslån på nettet, at dette klart er det populære vej at gå. Det er med de nye lån muligt at have de lånte penge til rådighed allerede samme dag som man har ansøgt om lånet, hvilket må siges at være hurtigt.

Et godt eksempel er NordicLån som er et nyt lån som starter fra maj 2016, og giver folk muligheden for at låne op til 50 tusinde kroner via internettet. I gamle dage skulle man ned i banken for at underskrive sådanne typer af lån, men i dag er det helt fint bare at underskrive med dit NemID, hvilket gør at den tid du selv skal bruge på at ansøge og på at underskrive lånet er skruet ned til få minutter. Nu ligger det største arbejde i at sammenligne forskellige muligheder, og også her er det blevet væsentlig nemmere med den online verden vi lever i, hvor der findes mange forskellige hjemmesider, hvor du nemt kan sammenligne forskellige muligheder med hinanden. Gå f.eks. ind på denne hjemmeside og sammenlign NordicLån med andre forbrugslån.

Det er ikke muligt at vide præcis hvad det koster dig at låne før du har ansøgt et sted, men med en oversigt som denne kan du nemt ansøge de 3-4 steder som passer på dig og den størrelse af lån som du ønsker at låne. På denne måde kan indenfor en time vide hvor du skal tage dit forbrugslån, og når du har besluttet dig, så kan du underskrive med dit NemID. Du binder ikke for nogle af de lån som du ansøger, før du har underskrevet med dit NemID, så du kan sagtens ansøge til lige så mange forskellige lån som du ønsker, for at få det bedst mulige sammenligningsgrundlag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *