Ny side om domæne køb

webhotel

Efter lang tid med masser af hjemmesider omhandlende alle mulige former for genrer indenfor IT, har Danmark endelig fået sin egen domæne guide, som lige netop gør hvad, den lyder til. Den hjælper danskerne med at finde og registrere deres domæner. Siden er gratis at benytte og de har indsamlet informationer på alle de danske domæne udbydere samt danske og internationale udbydere af webhoteller. Sidstnævnte synes dog mindre relevant end resten af sidens indhold. Det er nok også meget passende, når siden netop hedder Domæneguide.dk. Ikke desto mindre har alle personer, der bestiller et domænenavn, også brug for et godt webhotel, som det kan blive hostet på. De to ting passer sammen som Hans og Grete. Webhoteller er dog ikke at sammenligne med domæner, som flere går og tror. Det er to sammenhængende ting, som de skal bruge til at skabe en hjemmeside. Domænenavnet er din hjemmesides navn, mens dit webhotel er den plads, hvor din hjemmeside ligger. Det kan rent faktisk sammenlignes med at leje et lejlighed.

Et kritisk syn på sagen

Går du med overvejelser om at købe et eller flere nye domæner på nettet? Det er som sagt ikke så ligetil, som de fleste går og tror. Der er en masse ting, der skal tages højde for og hvis man ikke er uddannet indenfor IT, kan det hurtigt blive svært at overskue. Domæne køb er ikke en simpel sag og det finder man for alvor ud af, når man står overfor at registrere sit ønskede domænenavn. De har listet en lang række gode råd og tips til hvordan, man kommer bedst igang og ligeledes nævnt faldgrupperne, som man bør undgå. Siden er stilren i designet og sprogbruget er tak Gud køb domæneske lov ikke særlig avanceret, hvilket bevirker at vi alle kan følge med derinde. Ofte kan det fyge med fagspecifikke udtryk, men de har kogt dem ned, så alle danskere kan være med uanset alder og køn.

Når man ankommer til forsiden, ser man som det første en boks, hvori man kan indtaste det domænenavn, man kunne tænke sig at registrere. Funktionen er super let at bruge og der går kun et øjeblik inden, man får besked omkring hvorvidt eller ej, domænet er ledigt. Skulle det være det, kan man klikke direkte over til test vinderen og købe domænet uden for mange dikkedarer. Køb domæne og køb derefter et webhotel. Det eneste der mangler derefter, er den egentlige hjemmeside – men det skriver de ikke særlig meget om. Der er kun nogle få sætninger omkring valg af CMS og nogle tips ift. samme – ellers intet. På samme side kan man læse masser af gode råd og forklaringer på hvad, hvordan stort set alt omkring domæner hænger sammen.

Budi.dk giver dom

Domæneguide.dk falder på et tørt sted, for det er specielt et redskab som ældre danskere vil blive glade for at bruge, når de skal igang med at lave en hjemmeside. Med deres guide lader man sig hverken forvirre eller narre af alle de tilbud og manipulerende tekster, der findes derude. De kalder en skovl for en skovl og der bliver ikke lagt fingre imellem, når de anmelder de mange forskellige udbydere af webhoteller. Hjemmesiden er med andre ord pålidelig og brugervenlig. Budi.dk giver den 4 ud af 5 stjerner.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *